Siló- és tartályautó szerelvények

Silo0022004-ben siló- és tartályautó szerelvényekkel, alkatrészekkel bővítettük a választékunkat. A termékeket a több mint 50 éves múlttal rendelkező Európa szerte elismert németországi Walter Gondrom Gmbh. szállítja, akinek 2006 januárjától kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el.

 

Céltudatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleink elvárásainak megfeleljünk, ennek érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, raktárkészletünket a vevői igények legapróbb részleteit is figyelembe véve állítjuk össze.

 

Silo005

A kezdetektől fogva folyamatosan tanulmányozzuk e speciális felépítményeket, és 2006  évben egy átfogó, 3 hetes továbbképzésen vettek részt munkatársaink Kölnben, ahol teljes rálátást szereztek a siló- és tartályautók alkatrészeiből, szerelvényeiből. A szakmai továbbképzések nem csak az oktatóteremben és a raktárban történtek, hanem pl. az Ebro pillangócsap gyárában, Conti/Elaflex tömlőgyárában, a Böhmer golyóscsap gyárában a Karl Schmidt Silo-Speditonnál, Feldbinder siló szervizben.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATeljes körű alkatrészellátást biztosítunk poranyag- (cement…), granulátum- (PVC…), élelmiszer-, vegyszer-, üzemanyag- és bitumenszállításra.

 

A raktáron nem található alkatrészeket heti két alkalommal szállítjuk.

 

 

 

Termékfelelős:
Csesznok Gábor
Fax: +36 1/414-4069
Mobil: +36 20/421-7299
E-mail: info@dieseldr.hu

 

Alkatrészkatalógus: [icon_deNémet] [icon_gbAngol]