Eger

E_001

Kamion- és buszalkatrészeket raktározunk
azoknak a fuvarozó partnereinknek, akiknek fontos az azonnali kiszolgálás, és
nem akarnak helyet és plusz költséget áldozni az alkatrészekre!

 

Engedd meg, hogy röviden bemutassuk a dieselDR Kft-t. Néhány gondolat a cég múltjáról, profiljáról, működéséről és célkitűzéseiről.

 

Cégünk 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely 1993 óta foglalkozik közúti haszongépjármű alkatrészek forgalmazásával.

 

Napjainkra vállalkozásunk, a hazai E_002haszongépjármű-alkatrész piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, melyet Ügyfeleink többéves bizalmának köszönhetünk.

 

A cég az eltelt 25 évben jelentős fejlődésen ment keresztül. 1993-as gyöngyösi megalapítást követően, 1997-től Budapesten, 2000-től Egerben, majd 2009-től Miskolcon is működnek telephelyeink.

 

Debrecenben 2018.11.19-én megnyitottuk a legújabb alkatrész bázisunkat. Ezáltal a keleti régió fuvarozóinak alkatrész igényeit is maximálisan, rövid határidővel ki tudjuk szolgálni.

 

2006. januártól a siló- és tartályautó szerelvényeket forgalmazó Walter Gondrom GmbH hivatalos magyarországi képviseletét látjuk el, valamint kibővítettük beszállítóink körét egy nagyon sokféle, kiváló minőségű cserealkatrész gyártó és forgalmazó céggel, a DIESEL TECHNIC AG-val, így hosszútávon tagjai lehetünk egy előrelátó sikeres társulásnak.
A dieselDR Kft, a DIESEL TECHNIC haszongépjármű alkatrészmárka teljes palettájának meghatalmazott kereskedője Magyarországon.

 

Stratégiánk alapja a hosszú távú együttműködés megteremtése, melynek feltétele:

 

  • Versenyképes árak kialakítása, mellyel csökkentjük kiadásaidat,
  • Minőségi termékek forgalmazásával igyekszünk növelni elégedettséged,
  • Gyors és pontos kiszolgálással csökkentjük a gépjárműved állás idejét.
  • Rugalmas alkalmazkodás a piac és a Te igényeidhez,
  • Kedvező fizetési feltételek biztosítása.

 

Ügyfeleink még jobb kiszolgálása érdekében munkatársaink képezése fontos szerepet tölt be. Szolgáltatásainkat a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. 2001. 11. 12-től MSZ EN ISO 9001: 2001, majd 2011-től ISO 14001:2005 szerinti Minőségirányítási rendszert is működtetünk.

 

Raktárkészletünket igényeidnek figyelembevételével alakítjuk és fejlesztjük. Teljes körű alkatrészellátást biztosítunk Iveco, MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Renault és Scania haszongépjárművekhez, buszokhoz, BPW és SAF pótkocsi tengelyekhez, valamint siló- és tartályfelépítményekhez.

 

Kereskedelmi tevékenységünk kiterjed az Iveco, MAN, Mercedes-Benz gyári alkatrészekre, siló- és tartályautó szerelvényekre, Diesel Technic, DON, Blacktech, Samko, Proplast, All-ride termékekre, valamint ENI, MOL és Castrol kenőanyagokra.

 

 

Kapcsolat * Minőségpolitika