Érdemes tudni

 

 

 

A mi vállalatunk

Image00001

 

A Diesel DR Kft. 26 éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő, kamion és buszalkatrész raktár, mely az elmúlt évek nagyfokú fejlődéseinek ellenére is megőrizte emberközpontúságát. Ez nagyrészt annak is köszönhető, hogy cégünk szakmailag képzett, lendületes dolgozói csapatát nagyfokú lojalitás jellemzi.

 

 

 

 

 

 

 

Jelenleg 5 telephellyel rendelkezünk; Image00004Budapesten, Gyöngyösön, Egerben, Miskolcon és Debrecenben. A fővárosi és gyöngyösi telephelyünk a két legnagyobb raktárunkkal, korszerűen berendezett, klimatizált irodákkal, eladótérrel, étkezővel, parkolási lehetőséggel rendelkezik. A miskolci és egri egységünk ugyan kisebb, de ott is ugyanúgy nyugodt, komfortos légkör vesz minket körül.

 

 

 

 

 

 

Image00002

Gyakoriak a céges programok, például amikor egy közös főzés alkalmával töltünk együtt egy önfeledt estét, hogy a megszokott munkakörnyezetből kiszakadva, a munkatársainkkal szórakozzunk egy jót.

 

 

 

 

 

 

 

Image00003Mindezek mellett fontos számunkra a munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése, melyeket a beszállítói partnerek látogatásával biztosítunk. Rendszeresen fejlesztjük motivációs rendszerünket, a kollégáink folyamatos visszacsatolást kapnak munkájuk eredményéről. A tulajdonosi iroda ajtaja mindig nyitva áll a dolgozók számára, akár egy új ötletről, problémáról vagy magánéletről legyen szó.

 

 

 

 

 

 

 

Milyen érzés a Diesel DR dolgozói csapatát erősíteni?
Kollégáink mondták.

 

Mire kell számítani, ha hozzánk jelentkezel?

 

Miután tájékozódtál aktuális állásajánlatainkról, az első teendőd az, hogy küldd el nekünk a fényképes önéletrajzod és motivációs leveled az allas@dieseldr.hu címre!

 

A jelentkezési határidő lejártával, feldolgozzuk a beérkezett önéletrajzokat és az adott pozícióra megfelelteteket telefonon értesítjük a személyes interjú időpontjáról.
Az interjú előtt érdemes utánanézned a cégünknek, és átgondolnod, hogy mik a te erősségeid, amivel hozzá tudsz járulni cégünk sikerességéhez, illetve összeszedni a saját kérdéseidet.

 

Miután megtartottuk az interjút, egy héten belül, telefonon fogunk értesíteni, hogy megnyerted-e az állást. Minden esetben visszajelzünk.

 

Önéletrajzod abban az esetben is érdemes elküldened, ha éppen nincs aktív álláshirdetésünk, hiszen, ha megüresedik egy pozíció, az adatbázisunkban szereplőket is felkeressük.