Érdemes tudni

 

 

 

A mi vállalatunk

Image00001

 

A Diesel DR Kft. 30 éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő, kamion- és buszalkatrész raktár, mely az elmúlt évek nagyfokú fejlődéseinek ellenére is megőrizte emberközpontúságát. Ez nagyrészt annak is köszönhető, hogy cégünk szakmailag képzett, lendületes dolgozói csapatát nagyfokú lojalitás jellemzi.

 

 

 

 

 

 

 

Jelenleg 5 telephellyel rendelkezünk; Budapesten, Gyöngyösön, Egerben, Miskolcon és Debrecenben. A fővárosi és gyöngyösi telephelyünk a két legnagyobb raktárunkkal, korszerűen berendezett, klimatizált irodákkal, eladótérrel, étkezővel, parkolási lehetőséggel rendelkezik. A miskolci és egri egységünk ugyan kisebb, de ott is ugyanúgy nyugodt, komfortos légkör vesz minket körül.

 

 

 

 

 

 

Image00002

Gyakoriak a céges programok, például amikor egy közös főzés alkalmával töltünk együtt egy önfeledt estét, hogy a megszokott munkakörnyezetből kiszakadva, a munkatársainkkal szórakozzunk egy jót.

 

 

 

 

 

 

 

Image00003Mindezek mellett fontos számunkra a munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése, melyeket a beszállítói partnerek látogatásával biztosítunk. Rendszeresen fejlesztjük motivációs rendszerünket, a kollégáink folyamatos visszacsatolást kapnak munkájuk eredményéről. A tulajdonosi iroda ajtaja mindig nyitva áll a dolgozók számára, akár egy új ötletről, problémáról vagy magánéletről legyen szó.

 

 

 

 

 

 

 

Milyen érzés a Diesel DR dolgozói csapatát erősíteni?
Kollégáink mondták.

 

Mire kell számítani, ha hozzánk jelentkezel?

 

Miután tájékozódtál aktuális állásajánlatainkról, az első teendőd az, hogy küldd el nekünk a fényképes önéletrajzod és motivációs leveled az allas@dieseldr.hu címre!

 

A jelentkezési határidő lejártával, feldolgozzuk a beérkezett önéletrajzokat és az adott pozícióra megfelelteteket telefonon értesítjük a személyes interjú időpontjáról.
Az interjú előtt érdemes utánanézned a cégünknek, és átgondolnod, hogy mik a te erősségeid, amivel hozzá tudsz járulni cégünk sikerességéhez, illetve összeszedni a saját kérdéseidet.

 

Miután megtartottuk az interjút, egy héten belül, telefonon fogunk értesíteni, hogy megnyerted-e az állást. Minden esetben visszajelzünk.

 

Önéletrajzod abban az esetben is érdemes elküldened, ha éppen nincs aktív álláshirdetésünk, hiszen, ha megüresedik egy pozíció, az adatbázisunkban szereplőket is felkeressük.