Karrier történetek

„1994 óta dolgozom a cégnél, mely egyben első munkahelyem is. Sokat köszönhetek a cégnek, mivel itt szereztem tapasztalatot az üzleti életből. Értékesítőként kezdtem, majd 1996-ban feladatköröm bővült az anyagbeszerzéssel. Szakmai fejlődésemet nagyban elősegítették a tréningek, mely eredményének tekintem, hogy 2007-től betölthettem az értékesítési vezetői pozíciót a gyöngyösi telephelyünkön. Fejlődésemet nagyban segítette a cég, hogy szakmai előre menetelemmel párhuzamosan megszerezhessem diplomámat. Diplomamunkám alapjául „cégünknél a személyes értékesítés a haszongépjármű iparban” témát választottam.
Dinamikusan fejlődő cégünk 2016-ban a busz üzletággal bővítette profilját, melynek én lettem a vezetője. Büszke vagyok arra, hogy egy új üzletágat sikerült beindítanom.
Bízom abban, hogy cégünk fejlődése töretlen marad, biztosítva ezzel munkatársaim és családom biztos jövőjét.”

Bárdos Ferenc – Busz üzletág vezető

 


 

„A Diesel DR Kft-nél 2015. június óta dolgozom. Előző munkahelyemről – ahol egy kamionalkatrész üzletet, illetve szervizt irányítottam -17 év munkaviszony után lakhelyváltoztatás miatt jöttem el.
A Diesel DR Kft-t a mindennapi üzleti életből megbízható, korrekt cégként ismertem meg, így örömmel jöttem ide dolgozni alkatrész értékesítői munkakörbe.
Gyors beilleszkedésemhez nagyban hozzájárultak az itt dolgozó kollégák, akik úgy szakmailag, mint emberileg sokat segítettek.
2016. június 1-től a budapesti értékesítő csapatot vezetem. Kollégáim szakmailag magasan kvalifikált, tapasztalt szakemberek és úgy érzem Ők is elfogadtak, mint kollégát, mint vezetőt.
Úgy gondolom, hogy a Diesel DR Kft-nél adottak a lehetőségek a szakmai fejlődéshez és az előrelépéshez.
Szeretek itt dolgozni, ahol a cég minden dolgozóját ismerem, ahol a tulajdonos a keresztnevén szólítja a kollégáit, ahol „László” vagyok, nem pedig egy sorszám a bérjegyzéken!
Kópis László – Értékesítési vezető – Budapest

 


 

“2013 őszén láttam meg egy helyi újság álláshirdetését, melyben értékesítőt kerestek a Diesel DR Kft-hez, Előző munkahelyemből kifolyólag a folyamatos úton lét miatt, az utolsó pillanatban adtam be az önéletrajzomat jelenlegi kollégámnak, aki “az elérhetőséged rajta van, majd értesítünk” mondattal bedobta az üzletvezető asztalára a többi önéletrajz mellé. Ebből úgy éreztem, hogy már betöltötték az állást. Majd pár nap elteltével csörgött a telefon, behívtak interjúra és sikeresen teljesítettem a több fordulóból álló megmérettetést. Azóta eltelt 2,5 év.

“Hogy miért szeretek itt dolgozni? Elmondhatom, hogy jó munka és baráti kapcsolatot ápolok az ügyfelekkel és kollégákkal. Hálás vagyok, hogy olyan munkát kaptam, melyben az eddigi tudásom folyamatosan bővül, a kommunikációs készségem nap, mint nap fejlődik. Élvezem a munkámat, amely biztosítja számomra a változatosságot, a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét és a nagyszerű csapatot. Büszkeséggel tölt el, hogy a mindennapos kihívásoknak eleget téve, a saját szakmai fejlődésem mellett, egyben a közös sikerek részese is lehetek.”
Ludányi Milán – értékesítő Gyöngyös