Szolgáltatások

Konkrét rendszámra előre kidolgozott és beraktározott alkatrészek

Ön megadja a flottája adatait és mi a főbb alkatrészek cikkszámát előre kidolgozzuk és beraktározzuk, hogy Ön vagy kollégája 1 perc alatt tudjon információhoz, illetve a keresett termékhez jutni. Alkatrészigény esetén elég csak a rendszámot és a keresett alkatrész nevét bediktálni. Munkatársunknak nem kell Önnek visszahívást ígérni, rögtön választ tud adni az alkatrész áráról és raktári feltöltöttségéről, azaz Ön egy telefonhívásból információhoz jut.

A szolgáltatást igénybe vevő partnereink kapnak egy listát a konkrét gépkocsihoz mely alkatrészek elérhetők azonnal a készletünkből.

A szolgáltatást csak szerződött, illetve regisztrált partnereink vehetik igénybe.

 


 

Gyűjtő számlázás havonta

Ügyfeleink megállapodás szerint bizonyos ideig csak szállítólevélen viszik az alkatrészt. Majd az elmúlt időszakról küldünk 1db számlát. Lehetséges időpontok: heti 1-szer, havi 1-szer, vagy 2-szeri számlázás. A szolgáltatást azoknak a partnereinknek ajánljuk, akiknek más munkatársaik is jogosultak alkatrész kivételezésre, vagy a könyvelése feladatait szeretné csökkenteni a bejövő számlák csökkentésével. A folyamat kontrolálásához javasoljuk kapcsolni az „alkatrészfelhasználás-jelentés, gépjárművenként” nevű szolgáltatásunkat. Így egy meghatározott időszakra a vezető tudja ellenőrizni, hogy mely rendszámra milyen alkatrészeket vételeztek ki az elmúlt időszakban.

A szolgáltatást csak szerződött, partnereink vehetik igénybe.

 


 

Alkatrészfelhasználás-jelentés, gépjárművenként

Ügyfeleink előre megbeszélt időnként kapnak egy jelentést, hogy mely gépkocsikra milyen alkatrészeket vételeztek raktárunkból az elmúlt időszakban. A szolgáltatást azoknak a partnereinknek ajánljuk, akikkel havi gyűjtő számlázásban vagyunk megállapodva, vagy más munkatársaik is jogosultak alkatrész kivételezésre. Vagy akik szeretnének egy feladatot levenni a műhelyvezetőjük válláról.

A szolgáltatást csak szerződött, partnereink vehetik igénybe.

 


 

Raktári nyitva tartás

Hétköznap: 8-17-ig
Szombaton: 9-12-ig

 


 

Hírlevél rendszer

Hírleveleinkre feliratkozott partnereink újdonságokról, műszaki témájú hírekről, akciókról előbb tud értesülni.

Feliratkozás az ötletekkel, tippekkel teli hírlevélre.

 


 

Kiszállítás

Házhoz szállítás az ország bármely pontjára.

Például, végfelhasználó ügyfeleink esetében:

– Rendelési határidő: 16:00, Szállítási határidő: másnap 18:00, Költség: nettó 30 000 Ft vásárlás felett 99% kedvezmény.
– Rendelési határidő: 16:00, Szállítási határidő: reggel 9:00-ig, Költség: súlyfüggő, 1 300+Áfa (2kg-ig)
Szállító partnerünk: Innight Hungary Kft.

 


 

Használt akku átvétel

Cégünk hivatalosan átveszi a használt akkumulátorokat, hogy azok újrahasznosításra kerüljenek. Gondoskodik azok környezetvédelmi előírásoknak megfelelő tárolásáról és elszállításáról.

Nincs más dolgod, minthogy bármilyen típusú, régi és használt akkumulátorodat leadd valamelyik raktárunkban, ahol beszámításra kerül!

A beszámított összeget teljes mértékben levásárolhatod!

És hogy mire? Amire csak akarod!

Nincs semmilyen kötöttség, arra költöd a régi akkumulátorod beszámítási összegét, amire csak akarod!

Így egyszerre óvhatod környezeted és pénztárcádat is!

A tiszta környezetért.
Világviszonylatban mintegy 560 millió személygépkocsit, 110 millió haszongépjárművet és 180 millió motorkerékpárt tartanak számon. A hozzávetőlegesen négy évenként elvégzett akkumulátor cserét figyelembe véve könnyen kiszámítható, hogy hatalmas mennyiségű alkotóelem (ólom, antimon, műanyag, akkumulátorsav) semlegesítéséről, feldolgozásáról kell gondoskodni. Magyarország évente több száz tonna akkumulátor hulladékot gyűjt vissza, hogy természetes környezetünket tehermentesítse.

Ugye Te sem akarod, hogy elhasznált akkumulátorod a környezetet szennyezze? Hozd el hozzánk, mi átvesszük!