Új felelős a technikai tájékoztatás élén!

Kedves Partnerek!

Nehéz feladat olyan munkatársat bemutatni, aki már több mint 15 éve dolgozik a vállalatnál.
Olyan kollégát pedig, aki már a diesel DR előtti időkben is a szakma ismert, elismert szereplője volt, azt még nehezebb.
Apropója a lehetetlen feladatnak, hogy Kiss Tibor kollégám vette át a „hírek a raktárból” című elektronikus hírleveleink tartalmi szerkesztését.
Mint ahogyan már korábban jeleztem Csesznok Attila, a feladat korábbi felelőse a vállalaton belül egy más területre került, így a jövőben már Tibor fog jelentkezni a hírleveleinkkel.
Kiss Tibor 57 éves, anyaggazdász. Nekem Tibor, kollégáinak Tibi és a fiatal munkatársaknak Tibi Bácsi!

 

Tibi Bácsi a tápiósági általános iskola fizika Tibibacsitanári székét cserélte a haszonjárműves szakmára. Először a Hungarocamionhoz került, mint gyártás előkészítő. Később, már az ETS-nél, a Cinkotai úton találkoztam vele úgy ’94-ben, ekkor már anyaggazdászként erősítette az akkori elsőszámú Iveco dealer csapatát.

 

Azután nyergelt át az utángyártott alkatrészek piacára a Car-Go-hoz, majd 1997-ben kezdtünk együtt dolgozni, a diesel DR budapesti üzletében. Akkor, mint értékesítő, majd értékesítési vezető, később vezető anyaggazdászként vált a csapatunk elismert munkatársává.
Az elmúlt több mint 15 évben számos olyan projektet vitt szakmailag sikerre, ami attól kezdve komoly súllyal beépült a cég és a partnereink mindennapjaiba.

 

Ha csak az importőri időszakunkat említem: Juratek fékalkatrészek, Don fékbetétek, a Diesel Technic márka legszélesebb magyarországi készletének a felépítése. Az Iveco márkát a DT az elmúlt években vette a palettájára. Tibornál újra dobog az Ivecos szív, ennek megfelelő gondossággal illeszti be a készletünkbe az újdonságokat. A Késmárk úti légrugó bázis feltöltése is folytatódik, mind információval, mind termékkel. Tibor egyszer szerényen megjegyezte: Európa legnagyobb légrugó keresztreferencia bázisa a diesel DR-nél van. Én erre büszke vagyok! Napjaink legfontosabb feladata a Donaldson prémium szűrőinek a készletre helyezése.

 

Tibor az elmúlt években a háttérben építette a készletünket, azonban a jövőben újra elérhető ügyfeleink számára. Ha valamely terméket nem találsz a raktárunkban és szeretnéd készleten látni, bátran hívjátok vagy üzenjetek neki!

 

Tibi Bácsi teljesíti a kívánságokat!

 

Elérhetősége: 06 20/ 205-9497 kisstibor@dieseldr.hu

 

Dér Gábor
Ügyvezető Tulajdonos