Diesel Technic Spare Parts

Kamion, busz és pótkocsi pótalkatrészek

 

A kirchdorfi központú Diesel Technic Gmbh alkatrészeket gyárt és szállít kamion, pótkocsi és autóbusz szervizek számára világszerte. A több mint 41 éve ismert gyártó, elismert szállítója az MAN, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, RENAULT, IVECO, DAF, pótkocsi és buszalkatrészeknek. A termékek fejlesztése és tervezése Németországban történik a saját tervezési részlegen, a legmodernebb CAD és CAQ technikával. A termelés kizárólag magasan képzett autóipari beszállítókon keresztül folyik. A termékleírást és a szerszámokat a Diesel Technic Gmbh tulajdonában vannak, ő bocsátja a gyártók rendelkezésére.

 

A gyártást folyamatosan ellenőrzik a prototípusnál és a széria gyártás során is. Munkatársak száma 7 székhelyen 500 dolgozó. Forgalmazott cikkszámok 30 000 féle. Raktár kapacitás 26 000 palettahely. Célpiac 142 ország.

Eladott termékek db száma 33 000 000 / év.

 

A diesel DR, a Diesel Technic Spare Parts márka hivatalos forgalmazója Magyarországon.

 

A sikeres együttműködés 2006-ban kezdődött. A központi raktárba a diesel DR mintegy 4000 féle DT Spare Parts alkatrészt helyezett készletre. Az átfogó készlet-összeállítás eredményeképpen hatékonyan tervezheted a járműjavításokat, hiszen mindent egy kézből kaphatsz meg.

 

Az alkatrészekre 24 hónap garanciát vállalunk.