„Nem csak a logó változott”

Marketinges kollégáim ötlete a fenti idézet. Sokat gondolkodtam rajta, hogy használjuk-e itt, a 20 éves évfordulónk közeledtével, hiszen cégünk, az alapítása óta meglehetősen kiszámítható és konzervatív értékeken alapul.

Logo_20

 

Az első munkatársunk még ma is velünk dolgozik, az első ügyfél, aki átlépte az ajtónkat még ma is a vevőnk.
Az első pénzintézetünk még ma is vezeti a számlánkat és az ügyvéd úr, aki bejegyezte a cégünket, még ma is intézi a jogi dolgainkat.

 

Sok cég életében a fentiek nem igazán értékes dolgok, viszont a kiszámíthatóságot, a megbízhatóságot mindannyian igényeljük.
Ennek ellenére a kiszámítható ügymeneten kívül az elmúlt húsz év alatt tényleg minden megváltozott.

 

A „lóti-futi”, mindenkinek meghozunk mindent vállalkozásból, az utóbbi évek során komoly volument importáló, viszonteladói partnerekkel rendelkező vállalattá fejlődtünk.
A korábbi heti egyszeri budapesti beszerzéshez képest, ma naponta érkezik áru a 7 import ország egyikéből. A termékpalettánk összeállításánál arra törekszünk, hogy a minőségi alkatrészek mellett alternatívaként ott legyenek az olcsóbb árfekvésű termékek is.

 

Raktárunk szűrős polcán Hengst és Luber-finer szűrők, míg a fékes polcunkon DON és Juratek fékalkatrészek sorakoznak.
A Késmárk úti légrugó bázisunkon a kiváló SAF beszállító, a Blacktech termékeit raktározzuk és egyre inkább sikertermékek, a két év garanciával Németországból érkező Diesel Technic alkatrészek.

 

A Walter Gondrom anyagaival szakmát építettünk a silo- és tartályautós ügyfelek számára.

 

WEB raktárunk a kereskedők körében egyre sikeresebb, és a megrendelt alkatrészeket futárcégek szállítják a vidéki partnereink felé.

Az árképzésért felelős kollégánk, az áraink legfrissebb szinten tartásával napi 8 órában foglalkozik.

 

Munka és siker, siker és munka, ezek váltogatták egymást az elmúl 20 évben. Viszont az hogy mi itt lehetünk és, hogy ide eljutottunk azt Neked köszönhetjük! Köszönjük a támogató visszajelzéseket, megrendeléseket, és a fejlesztő tanácsokat!

 

Kedves Ügyfelünk, ha nálunk jársz, ne ijedj meg, nem tévedtél el. A logóval együtt minden megváltozott, de mi, a csapatom és én a régiek vagyunk.

És a jövőről? 2033-ban újra találkozunk!

 

Üdvözlettel: Dér Gábor

Ügyvezető tulajdonos