Késmárk úti légrugó bázis

Az “AUTÓ KÖZLEKEDÉS” áprilisi számából.

 

Nagy a készülődés a Diesel DR háza táján. A 20 éves születésnapra készülődő cég ügyvezetője, Dér Gábor a beszélgetőpartner.

 

  • 2013-ban mi a legfontosabb egy 20 éves AK_201304_clprvállalkozás életében?

 

A legfontosabb, hogy őrizze meg az alap értékeit, legyen becsületes, kiszámítható, vagyis a vállalatra egyaránt számíthasson az ügyfél, a beszállító és nem utolsó sorban a munkatárs.

A másik, ami elengedhetetlen, a megújulás képessége. Ami 1993-ban időszerű volt, az ma már csak emlék és ami tavaly még korszakalkotó elképzelésnek bizonyult, az az idén már elavult.

És még egy! Szeresse azt, amit csinál!

 

  • És szeretni való az önök szakmája?

 

A haszongépjármű alkatrész forgalmazás? Nagyon, minden szépségével és nehézségével! Szerintem a  teherautós szakma merőben más, mint a személyautós. Ha a teherautó áll, akkor az nem hozza a pénzt, ha a személyautó áll, akkor az legfeljebb nem viszi. Ezt a problémát csak mi, teherautós importőrök érezzük magunkénak. Ha egy vidéki kereskedő partnerünk megígér egy alkatrészt a fuvarozó ügyfelének, akkor nekünk azt a kiajánlás szerint hibátlanul kell teljesíteni. A kollégáim pedig igazi műszaki szakemberek, az igazi siker számukra egy nehezen beazonosítható alkatrész cikkszámának a megoldása.

 

  • Beszéljünk a termékeikről is. Milyen termékeket raktároznak?     

 

DG_LegrugoKorán keltünk, de későn ébredtünk. 1993-óta vagyunk a piacon, de az import tevékenységünk csak 2005-től indult be.

Kiemelkedő termékeink a Luberfiner szűrő, a DON fékbetét, a Blacktech, Airtech és a Diesel Technic légrugó. A Késmárk úti légrugó bázisunkon az ország legszélesebb légrugó palettájával, a piac legjobb áraival várjuk partnereinket.

Ügyfeleink, a Diesel Technic alkatrészeit azért szeretik, mert széles a választéka, szinte a gyárival egyenértékű és a reklamáció a 2 év garancia ellenére is igen alacsony.

Kiemelkedő termékünk még a siló és tartályautó alkatrész, melyekkel szakmát építettünk mind a hazai, mind a romániai piacon.

 

 

 

  • Honnan a diesel DR név?

 

Sokan dízel doktoroznak minket. A cég indulásakor ezt nem is bántuk, hiszen az 1993-as alaptevékenységünk az adagoló javítás volt. Valójában a vezetéknevemből vettük a DR-t.