Hamis motorolajok jelentek meg országunkban.

castrol_logo_smElőtted is ismeretes, hogy a Castrol a világ legjobbjai közé tartozó kenőanyagokat dob piacra évről évre. A cég büszke hagyományaira és vezető szerepére a kenőanyagok innovációjában és a termékfejlesztésben, melynek végső célja természetesen az ügyfelek autójának minél magasabb fokú védelme, illetve a teljesítmény növelése.

 

Fel kell, hogy hívjuk azonban a figyelmedet egy komoly veszélyre, mely egyaránt fenyegeti ügyfeleink járműveinek üzembiztonságát, a Castrol márka kialakult jó hírnevét és közös tevékenységünk eredményét. Hamis, Castrol márkajelzéssel forgalmazott motorolajok jelentek meg országunkban.

 

A hamisított kenőanyagok általában gyenge minőségű alapolajból és ismeretlen eredetű adalékokból készülnek és vizsgálatuk igazolta, hogy műszaki jellemzőik messze elmaradnak az eredeti Castrol termékekétől. Ugyanakkor csomagolásuk, főleg a gyakorlatlan és gyanútlan vevő számára nehezen megkülönböztethető az eredetitől.

 

Az ilyen, a cég jó hírével és műszaki vezető szerepével visszaélő termékek tehát veszélyesek és a Castrol Hungária Kft., mint a Castrol márkavédjegy magyarországi használati jogosultja a törvényes lehetőségek kihasználásával felvette a küzdelmet ellenük. Ennek fontos része, hogy 2013 márciusától Magnatec és Edge motorolaj márkáik kiskereskedelmi (1 és 4 literes) kiszereléseit hologrammal látják el.

Mellékelt ábránkon látható a termékeikre Castrol_hologrfelhelyezésre kerülő hologram, melynek segítségével termékeik könnyebben és hitelt érdemlően azonosíthatók. A hologramos termékek a fenti időponttól kezdve folyamatosan kerülnek a polcainkra. Ezen kívül további kommunikációs és promóciós tevékenységeket terveznek a hologramokkal kapcsolatban, melyek elsősorban termékeik végső felhasználóit célozzák.

 

Kérünk, hogy Castrol kenőanyag beszerzéseinél ügyelj arra, hogy kizárólag eredeti terméket vásárolj.

Így jutsz biztosan a megbízható, csúcsminőségű kenőanyagokhoz.

 

www.castrol.com/hu