Minőségpolitika

A diesel DR Kft. célja, hogy szolgáltatásainak minősége a piac igényeinek megfeleljen. Ennek érdekében a vezetőség minden intézkedésével arra törekszik, hogy gazdaságosan biztosítsa a mindenkori tárgyi és személyi feltételeket, valamint megfelelő hátteret és munkakörülményeket teremtsen a minőségi munkavégzéshez.

 

A Diesel DR Kft. elkötelezte magát, hogy a kis-és nagykereskedelem területén a legjobb minőségű szolgáltatásat nyújtsa, és ezáltal biztosított legyen megrendelői teljes elégedettsége. Ezt a szintet úgy érhetjük el, ha megértjük megrendelőink elvárásait és következetesen megfelelünk a folyamatos anyagi, technikai és személyi erőforrások fejlesztésével, figyelembe véve a törvényi és jogi szabályozók tevékenységünkkel szemben támasztott elvárásait.

 

Szervezetünk méretéből adódóan lehetőség nyílik valamennyi munkatárs bevonására a tényeken alapuló döntéshozatalokba, valamint lehetőséget biztosítunk arra, hogy minden munkatársunk tudása legjavát adja és képességeit teljeskörűen kamatoztassa szervezetünk számára. A profilunkkal megcélzott piaci szegmens szélesítése és kiterjesztése érdekében folyamatosan gondoskodunk munkatársaink képzéséről, szem előtt tartva a szervezet stratégiáját és céljait.

 

Fő célunk:

 

  • jelen vevői kör megtartása, a lehető legmagasabb szintű szolgáltatással

 

Cégünk törekszik a kis- és nagykereskedelem területén meghatározó piaci részesedést magáénak tudni, valamint jelen meghirdetett minőségpolitikával, kitűzött minőségcéljait elérni, megvalósítani.

 

Dér Gábor
ügyvezető – tulajdonos