Folyamatos értékesítés

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Az elmúlt hetekben meghozott intézkedéseinkkel arra törekedtünk, hogy az Önök kiszolgálást hosszú távon tudjuk biztosítani. Május 4-től mi is egyszerűsítünk a kiszolgáláson, de a háttérben megtartjuk azokat a szigorításokat, amelyek az alapcélunkat, a biztos rendelkezésre állást garantáljuk. Továbbra sincs üzleteink közötti személyes kapcsolat, csapataink felét megosztottuk, vannak kollégák, akik szabadságon vannak és vannak, akik otthonról támogatják a bent dolgozók munkáját. Mindezt 14 napos rotációban végezzük.

Egyelőre mindenki ép és egészséges, de továbbra is vigyáznunk kell magunkra, ügyfeleinkre.

Jó magam és kollégáim is azon dolgozunk, hogy az alkatrészellátást hosszú távon tudjuk garantálni. Ehhez az alábbi pontokon kérjük a további együttműködésüket, megértésüket.

 

covid-19-3

 

 

 

  1. Minimális kontakt: Kérjük partnereinket, hogy rendeléseiket a WEB client rendelő programunkon keresztül, e-mailben, vagy telefonon adják le. Csak így tudjuk csökkenteni a közös térben eltöltött időt.
  2. Árukiadás, kiszállítás: Kiszállító kollégáink dolgoznak, továbbra is aznap kiszállítjuk az anyagainkat vagy az Innight -tal továbbítjuk másnapra.
  3. Fizetés: Versenytársainkkal ellentétben nem hozzuk rövidebbre a fizetési határidőt. Partnereink a szerződésben szereplő határnapra fizethetnek, viszont csak azokat az ügyfeleinket szolgáljuk ki, akiknek nincs lejárt számlájuk. Nem szerződött partnereinknek javasoljuk az előre utalást, vagy a bankkártya használatot.
  4. Készlet feltöltöttség: Készlet szintünk nem csökken, folyamatosan érkeznek a feltöltő rendeléseink. Nem raktári DT, Monroe termékek esetében kiválóan működik a 2 napos beszállítás. Az „A” napon rendelt árú „C” nap reggelén a budapesti bázisunkon van. Míg a Donaldson és a SAF Original esetén 4 napos a beérkezés.
  5. Alapvető higiénés elvárásunk: Üzleteinkben kérjük a megfelelő távolságtartást, az arcmaszk és a gumikesztyű viselését!
  6. Bázisaink, a budapesti kivételével 8-17 óráig tartanak nyitva.
  7. Jó tanács! Mielőtt elindulna hozzánk, előtte érdeklődjön!

 

Számítunk egymásnak, számíthatunk egymásra!

Dér Gábor