Kedvező Donaldson garancia

Donaldson

A Donaldson szavatosságot vállal a saját utángyártott termékeinek anyag, illetve gyártási hibából származó meghibásodására a vonatkozó termékcsoportok (lásd lentebb) esetére meghatározott Feltételek és Kondíciók szerint.

 

A Donaldson kötelezettsége hibás termék esetén csak a termék cseréjére terjed ki, beleértve a szállítási költséget is. Ha a Donaldson termék kizárólagosan meghibásodást okoz azon a berendezésen- eszközön ahová az megfelelően került beszerelésre, akkor a Donaldson megtéríti azon indokolt költségeket melyekkel helyreállítható az eszköz állapota közvetlenül a hiba előtti állapotra. Ez a garancia nem vonatkozik azokra a hibákra melyek a helytelen alkalmazás, visszaélés, helytelen beépítés, elhanyagolás, helytelen szervizelési eljárás, vagy a Donaldson által nem jóváhagyott változtatásból származnak.

 

A motor és berendezésgyártók garanciái hatályosak maradnak, amennyiben Donaldson termékek kerülnek beépítése.

 

A Donaldson felé írásban kell bejelenteni minden panaszt és garanciális problémát, ha a hiba 1 éven belül történt.
A Donaldson mérlegel és fizikailag is megvizsgálja a helyszínt, ahol a feltételezett hiba található, vagy bekéri az összes odavonatkozó alkatrészt, ami kapcsolódik hozzá, hogy bérmentesítve átszállítsák azokat a Központi irodába, adott esetben a Terméklaborba, vagy máshová meghatározott helyszínre – vizsgálat céljából.

 

Feltételek és kondíciók:

 

A garancia a beszerelés napjával kezdődik a valós végfelhasználóknál.

 

A garanciaidő az előjelzett (csere) periódus végével megszűnik vagy meghatározott kilométerfutás után szűnik meg – attól függően melyik teljesül előbb.

 

További részletes információ megtalálható a Donaldson Európa Működési Útmutatójában vagy külön kérésre adnak részletesebb tájékoztatást.

 

Garancia idő hosszúsága termékcsoportonként:

 

Légtisztító házak és szerelvények: 1 év

Folyadékszűrő készletek és szerelvények: 1 év

Levegő – és folyadékszűrők: maximum 1 év